Over Shauna

Shauna Plompen Blijven LerenMijn naam is Shauna Plompen en ik ben momenteel werkzaam als docente omgangskunde op een mbo in Utrecht. Ik zou mijzelf omschrijven als een intrinsiek gemotiveerde, enthousiaste en vrolijke docent met een onderzoekende houding. Daarnaast (lichtelijk) perfectionistisch, wat het bijhouden van een eigen platform een uitdaging maakt. Zo ben ik ook, ik daag mijzelf uit om te groeien en durf daarbij uit mijn comfortzone te stappen.

Mijn motto

“Wie niet kan delen, kan ook niet vermenigvuldigen”, een uitspraak die op verschillende manieren uit te leggen is. Mijn interpretatie ervan is dat je successen groter zullen worden op het moment dat je ervaringen en kennis met elkaar deelt. Door middel van dit platform deel ik mijn gedachten en kan je een kijkje nemen in mijn ontwikkeling als docent.

Inspiratie

Mijn inspiratie haal ik overal vandaan. Wat mij betreft kan je namelijk alles wat je leest, hoort en meemaakt zien als inspiratie. Ook heeft iedereen een verhaal waar je van kunt leren. Het gaat erom dat je daar voor open staat, dat je durft om nieuwsgierig te zijn en dat je durft om door te vragen. Door actief te zijn op sociale media, krijg ik zicht op wat er speelt in onderwijsland en wat actueel is.

Blijven Leren