Over Blijven Leren

De arbeidsmarkt en maatschappij zijn continu in verandering. Ik zie het belang in van een lerende en nieuwsgierige houding, zodat ik aan kan blijven sluiten bij de steeds veranderende wereld.

Op Blijven Leren geef ik jullie een inkijk in mijn ontwikkeling. Om mijn leerwinst overzichtelijk in te delen, is het platform opgedeeld in drie categorieën: docenten, studenten en persoonlijke ontwikkeling. Hierin plaats ik regelmatig artikelen waarin ik ervaringen of boeken beschrijf, die bijdragen aan mijn professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Je kunt door op bovenstaand uitklapmenu te klikken informatie vinden over mij. Bij Over Shauna beschrijf ik mijzelf en vertel ik waar ik mijn inspiratie vandaan haal. Via Diensten en samenwerken kan je zien welke diensten ik aanbied. Bij Contact kan je zien op welke sociale media ik actief ben en je kunt er contact opnemen.