E-book ‘Interactief online werken met Padlet’

12,50

In dit e-book leer je stap voor stap werken met digitaal prikbord Padlet. Je krijgt (online) werkvormen aangereikt in 4 thema’s: brainstormen, verwerken of verwerven van de lesstof, samenwerken en feedback geven. Ook de techniek wordt zorgvuldig uitgelegd. Padlet is een toegankelijke en gemakkelijke tool, waarmee je jouw (online) lessen in een handomdraai interactief maakt.

Categorie: Tags: ,

Beschrijving

“Het e-book ‘Interactief online werken met Padlet’ is een echte aanrader. In dit toegankelijke e-book, krijg je zowel theorie als uitleg over het gebruik en de inzet van Padlet in een online les. Dit e-book heeft mij door de vele voorbeelden inspiratie gegeven om de doelen die ik in een les nastreef te realiseren. Bij de uitleg over de tool realiseerde ik mij dat ik een Padlet nu soms ‘verkeerd’ gebruik. Door de uitleg en de voorbeelden kan ik de Padlet nu goed inzetten, waardoor ik mijn lesdoelen beter kan realiseren. Ik ben na het lezen genoeg geïnspireerd en gemotiveerd om aan de slag te gaan!”

Met dit e-book bied ik een oplossing voor leraren die hun leerlingen (online) willen activeren en op zoek zijn naar manieren om dit effectief te doen. Veel leraren willen hun tijd en energie liever besteden aan de inhoud van hun les, dan aan het uitzoeken van de functies van een digitale tool. De praktische voorbeelden in dit e-book zorgen ervoor dat je direct aan de slag kunt. Bekijk deze pagina voor meer informatie en andere reviews van proeflezers uit het po, vo, mbo en hbo.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *