E-book ‘Motivatie in mijn online les’

12,50

In dit e-book vind je tips, suggesties en werkvormen om tegemoet te komen aan de autonomie- en competentiebehoeften van je leerlingen. Je leert hoe je ervoor zorgt dat leerlingen zich verbonden met elkaar, het onderwijs en met jou. Ook wordt stilgestaan bij het belang van een krachtige beroepsgerichte leeromgeving voor de motivatie van de lerende. Je kunt dit e-book gebruiken om je (online) lessen en je lesgeven eens onder de loep te nemen.

Categorie:

Beschrijving

“Als docent ben je zoveel tijd kwijt aan het voorbereiden van een motiverende online les. Ik hou het graag gevarieerd en zoek daarom altijd naar inspirerende werkvormen. Ik hoef met dit e-book niet meer op 30 verschillende sites te zoeken, waar ik heel misschien wel een passende werkvorm vind om studenten te motiveren: alle lessuggesties en werkvormen in dit e-book zijn én theoretisch onderbouwd, en je kunt ze direct in de les van morgen toepassen”.

Met dit e-book bied ik een oplossing voor leraren die worstelen met de motivatieproblemen van hun leerlingen. Je kunt een leerling niet motiveren, je kunt wel tegemoetkomen aan de behoeften van leerlingen wat positieve effecten heeft op hun motivatie. In dit e-book vertel ik je hoe je dat aanpakt. De praktische voorbeelden in dit e-book zorgen ervoor dat je direct aan de slag kunt.

In dit e-book worden theorie en praktijkvoorbeelden afgewisseld. Je kunt daarna kritisch naar je eigen lessen kijken en verbeteringen doorvoeren die van invloed zullen zijn op de motivatie van je leerlingen. Bekijk deze pagina voor meer informatie over de invalshoek (je hebt veel motivatietheorieën) en andere reviews van proeflezers uit het po, vo, mbo en hbo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *