Online Cursus ‘Digitale Tools #2’

199,00

In deze online cursus leer je om effectieve (online) lessen te ontwerpen met gebruik van digitale tools. De cursus is als volgt opgebouwd: de cursus begint met relevante theorie over ict in de klas, kennisclips over (a)synchroon lesgeven en blended leren, differentiatie met gebruik van ict en de motivatie van de lerende. Deze kennisclips worden praktisch gemaakt door middel van voorbeelden. Vervolgens word je stap voor stap meegenomen in het werken met 16 tools aan de hand van instructievideo’s. Deze cursus is voor veel leraren in tijden van afstandsonderwijs een grote steun geweest.

Beschrijving

“Ik kan iedereen de cursus ‘digitale tools’ aanraden. Het is logisch van opbouw en op een hele toegankelijke manier opgezet en geschreven. Ik kan hier als (een beetje digibeet) heel goed mee uit de voeten. De verschillende toepassingsmogelijkheden voor werkvormen die Shauna benoemd zullen mij zeker helpen om mijn lessen op een afwisselende manier voor te geven waardoor dit zijn studenten meer zal prikkelen en motiveren. En mij als docent natuurlijk ook, ik kan niet wachten om een aantal werkvormen in de praktijk uit te proberen, ik ben super enthousiast!” 

Met deze online cursus bied ik een oplossing voor leraren die op hun eigen tempo en wanneer het hen uitkomt aan de slag willen om hun (online) lessen te verbeteren zodat leerlingen daadwerkelijk tot leren komen. Veel leraren weten goed hoe ze hun lessen willen vormgeven, alleen ze weten niet hoe tools daaraan kunnen bijdragen. Ook hebben veel leraren goede fysieke lessen, alleen is de vraag hoe deze om te zetten in online lessen. In deze cursus help ik je met de structuur van je online les, met een goede online instructie voor synchrone en asynchrone lessen en leer ik je werken met maar liefst 16 tools. Stap voor stap neem ik je mee aan de hand van instructievideo’s en ik bundel allerlei lesideeën in een e-book. Bekijk deze pagina voor meer informatie, zoals de tools die aan bod komen in de cursus en de kennisclips die langskomen. Op die pagina vind je ook reviews van deelnemers.

*Na aanschaf van de cursus kun je het e-book direct downloaden. Binnen 24 uur word je in de online leeromgeving geplaatst en krijg je informatie waarmee je jezelf kunt aanmelden voor de speciale facebook-community die bij de cursus hoort.

BONUS: Als extraatje krijg je bij de cursus digitale tools ook het e-book ‘Interactief online werken met Padlet’. Ook dat e-book kun je direct downloaden na betaling. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *